Monday 18 May 2015

Seoul's cherry blossom


Hola macos!
Avui us porto les imatges del dia en què vaig conèixer la capital de Korea del Sud, Seúl.
La veritat és que em vaig endur una sorpresa molt grata en adonar-me que estava en un país molt avançat en tema d'urbanisme, neteja i mentalitat en general.
Suposo que el centre de la ciutat no és el millor exemple per fer-se'n una opinió global perquè, com a tot arreu, hi haurà de tot, però jo vaig quedar molt contenta de veure que està tot molt cuidat i organitzat. El contrast dels edificis antics i les noves arquitectures. Les flors, presents a tot arreu. El terra i les parets sense taques ni pintades...
A més, vaig tenir la sort d'anar-hi en aquell moment de l'any en què floreixen els cirerers i la resta d'arbres i el parc que vaig visitar a prop del riu estava preciós.
Després vaig anar un temple i vaig presenciar el canvi de guàrdies i per acabar vaig apropar-me al casc antic i de tornada cap a l'hotel!
Espero que us agradi tan com a mi. I si teniu ocasió, trobo que és molt bona destinació per a visitar!
Una abraçada!







Hola a todos!
Hoy os traigo las imágenes del dia en el que conocí la capital de Korea del Sur, Seúl.
La verdad es que me llevé una muy grata sorpresa al darme cuenta de que estaba en un país muy avanzado en tema de urbanismo, limpieza y mentalidad en general.
Supongo que el centro de la Ciudad no es siempre el mejor ejemplo para tener una opinión global, porqué como en todo, habrá de todo, pero yo quedé muy contenta de ver lo cuidado y organizado que estaba aquello. El contaste de los edificios antiguos con las nuevas arquitecturas, las flores por todas partes, el suelo y las paredes sin manchas ni grafitis...
Además tuve la suerte de ir en ese momento del año en el que florecen los cerezos y los otros árboles y el parque que visité cerca del río estaba precioso.
Luego fui a un templo y presencié el cambio de guardia y para terminar el día me acerqué a la parte antigua y de vuelta al hotel!
Espero que os guste tanto como a mí. Y si tenéis ocasión, creo que es un muy buen destino para visitar!
Un fuerte abrazo!






Hi there!
Today I am bringing to you the images from the day I got to know the capital of South Korea, Seoul.
The truth is I was very pleasantly surprised to realize that I was in a very developed country when it comes to urbanism, cleanliness and mentality in general. I mean, I guess I cannot take it for granted and the city centre might not be the best example to make a statement like this but I was very pleased to see how everything was taken care of and well mantained. The contrast of old and new buildings, the flowers all around, the pavement and the walls free of stains and paintings...
Moreover, I had the opportunity to go at that time of the year of cherry blossom and other kind of tres and so the park that I visited close to the river looked beautiful.
After that I went to a temple and I could see the change of guards. And to finish the day I walked up to the old town and then back to the hotel!
I hope you like it as much as I did. And if you ever have the change I would trully recommend it for a visit!
Hugs to you all!










 

No comments:

Post a Comment